Warning: Creating default object from empty value in /home/kunyit/public_html/kunyit_bm/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Hubungi Kami

Pertanyaan Berkaitan Peluang Perniagaan & Produk

SaberMind Sdn. Bhd. sedang mengembangkan Rangkaian Pengagihan dan Peniagaan Kurkumin Genus Serum ke seluruh Malaysia, Brunei dan Indonesia. Jika anda berminat untuk menjadi Pengedar, Peniaga atau Wakil Jualan produk Revolusi Berteknologi-Nano ini , sila lengkapkan butiran-butiran di bawah.

Di samping berniaga, kita juga boleh membantu ibubapa, sanak saudara, rakan-rakan taulan yang sedang mengalami pelbagai penyakit agar mendapat manfaat khasiat kesihatan luarbiasa dari produk Makanan Kesihatan Tambahan ini – Kurkumin – Genus Serum.

Borang Pertanyaan Kunyit.My

Selamat Datang - Meja Pertanyaan Kunyit.My

* indicates required field

Powered by Fast Secure Contact Form

peluang perniagaan kurkuminAnda juga boleh menghantar email terus ke INFO@Kunyit.My sekiranya ingin mengetahui pelan pemasaran bagi produk Genus Serum ini dan bagaimana ia mampu membantu meningkatkan perniagaan dan pendapatan anda.

Kami juga membuka peluang perniagaan ini bagi anda yang telah lama menginginkan perniagaan sendiri atau pun sekadar ingin menambah pendapatan seperti penggiat internet, para-para blogger dan tuan-punya website.

Kami akan menghubungi dengan kadar segera setelah semua maklumat kami perolehi bagi tujuan menetukan bagaimana kita boleh berkerjasama ke arah senario “menang-menang”!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SaberMind Sdn. Bhd. berhak untuk meluluskan atau menolak permohonan atau cadangan perniagaan yang dikemukakan.