Pesanan

Pesanan Pembelian Kurkumin

Kunyit.my mengucapkan ribuan terimakasih di atas minat anda ke atas produk Kurkumin  – Makanan Tambahan Pemakanan Herba yang sungguh menakjubkan ini.

Bagi memulakan proses pembelian, sila isikan “Borang Pesanan Pembelian Kurkumin ” dengan melengkapkan semua kotak yang bertanda (*).

Borang Pesanan Pembelian

Penting:
1.Bagi tujuan administrasi dan penghantaran, anda perlu melengkapkan borang pesanan pembelian ini.
2.Tawaran harga adalah termasuk kos penghantaran di Malaysia SAHAJA melalui Perkhidmatan POSlaju.

Cara Pembayaran

Kunyit.My telah menyediakan dua cara pembayaran yang sangat mudah:

Transaksi PayPal

Pembayaran melalui PayPal mudah lagi cepat. Sekiranya anda memilih cara pembayaran ini, anda cuma perlu klik ikon PayPal di bawah.

 

 

Transaksi Pemindahan Online Bank Tempatan

Pembayaran melalui pemindahan online bank tempatan (local online bank transfer). Transaksi keseluruhan pembayaran bank transfer agak mudah tetapi memerlukan sedikit masa. Kami akan membantu di setiap peringkat. Anda hanya perlu membaca email yang kami hantar dan turuti segala arahan.

Penghantaran

Sebaik sahaja pembayaran diterima sepenuhnya, proses penghantaran bermula. Tertakluk kepada tarikh dan masa pembayaran anda, pesanan akan di hantar ke Kaunter Poslaju dalam tempoh 24-48 jam.

Polisi Pembelian

1. Semua pembayaran melalui bank tempatan Malaysia hendaklah menggunakan Ringgit Malaysia. Untuk pembayaran melalui PayPal anda boleh memilih samada menggunakan matawang US Dollar atau Ringgit Malaysia.

2. Semua urusniaga adalah muktamad dan tidak boleh dikembalikan atau ditukar.

3. Harga tidak termasuk kos penghantaran dan pengendalian, melainkan dinyatakan sebaliknya.